Wim

Zeeuw van geboorte (1966) maar intussen sinds 1998 woonachtig in het fijne Hardinxveld-Giessendam waar de mentaliteit van behandel-een-ander-zoals-je-zelf-behandeld-wilt-worden m’n levensinstelling volledig weerspiegeld.
Met de jongensdroom om ingenieur te worden ben ik uiteindelijk via de opleiding motorvoertuigentechniek en elektronica tot MBO+ besturingstechniek gekomen.
Na een ca. 8 jarige technische loopbaan in diverse functies en bij een breed spectrum aan bedrijven ben ik, na een bedrijfsongeval, geleidelijk in een andere rol terechtgekomen waar het accent meer lag op administratieve en procesmatige werkzaamheden.
Ontwerp, Inkoop, verkoop, planning, installatie en service; ik heb het allemaal gedaan, dus over brede ervaring mag ik niet klagen.

Het grootste en laatste deel van m’n werkzame leven ben ik contractbeheerder geweest. In de praktijk kwam dit overigens neer op veel meer dan dat; Advisering, calculatie, orderverwerking, inkoop, facturatie maar ook het daadwerkelijk afsluiten of aanpassen van overeenkomsten was de dagelijks invulling van mijn baan bij één van de grootste spelers op het gebied van Audiovisueel & ICT in de Benelux

Hoewel ik ervaren heb dat vertrouwen gekoppeld aan intenties meer waarde hebben dan alle kleine lettertjes samen is het toch belangrijk om duidelijke afspraken te maken en deze schriftelijk vast te leggen en om eenduidige, efficiënte processen te gebruiken teneinde een relatie tussen twee partijen succesvol te laten verlopen.
Dat is ook hoe ik er in sta; communiceer helder en duidelijk; leg belangrijke zaken schriftelijk vast maar vooral: behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden.

Tot slot: vanuit Christelijke overtuiging ben ik van mening dat maatschappelijke betrokkenheid een plicht maar ook een deugd is.
Dat zal mede de oorzaak zijn dat ik lid van een kerkenraad ben geweest, in het schoolbestuur van een VO school heb gezeten en nog steeds actief ben als lid en penningmeester van een lokaal comité voor steun aan gehandicapten.